Föreläsning med Trevor Neil

Varmt välkommen på STAF-möte där vi har äran att lyssna på en föreläsning av Trevor Neil.

Trevor Neil började utveckla, testa och handla systematiska system redan då de första persondatorerna kom i slutet av 70-talet. Med åren har han lärt sig mycket, både tjänat och förlorat mycket pengar och ser fram emot att dela med mig av dessa erfarenheter. Trevor sköter en portfölj som styrs av algoritmer, denna har vart oförändrad i 12 år. Enligt Trevor kommer han dela med sig av allt!

Trevor Neil har handlat i marknaderna i över 30 år och använder sig dagligen av teknisk analys. Under sina år som chef för Bloombergs TA avdelning både tränade han elever och utvecklade TA mjukvara som finns på Bloomberg Terminalen. Före detta var han en framgångsrik trader hos Merrill Lynch, en fondförvaltare hos T-Capital och arbetade på golvet på LIFFE, där gav ha kortsiktiga analyser för en stor grupp arbitragehandlare. Trevor har även suttit i Society of Technical Analysts (STA) styrelse under en tioårig period.

2003 flyttade han och startade en hedgefond i Sydafrika. År 2004 grundade han BETA-Group som erbjöd rådgivning till banker och fonder runt om i världen samt seminarier till bankverksamma. Han har dykt upp på CNBC, Bloomberg TV samt skrivit artiklar publicerade av ledande finansiella tidskrifter. Senare avslutade han sin involvering i den framgångsrika hedgefonden och koncentrerade sig på agera konsult för marknadstajming för institutioner. I juli 2010 började han handla en ny liten (£ 18 miljoner) hedgefond som han handlar än idag.

Ej medlem?

Endast medlemmar kan anmäla sig till eventet. Vid intresse av medlemskap kan gästdeltagande erbjudas i mån av plats. Skicka i så fall en intresseanmälan.

INTRESSEANMÄLAN TILL STAF