Föreläsning med Sejul Gokal

Breddindikatorer har länge används på aktieindex för att ge en hälsocheck på marknaden i helhet. Istället för att analysera själva indexet tittar vi under ”huven” för att se hur underliggande aktier presterar och därmed få en större förståelse för dynamiken och styrkan/svagheten i indexutvecklingen.

Förutom att ge en genomgång av hur vi kan använda breddindikatorer på index och FX kommer Sejul att prata om market internals och hur relativa priser kan användas på valutamarknaden för ge oss indikation om vilka valutapar som är ”leaders” eller ”laggers”.

Om Sejul Gokal MSc, MSTA, CFTe
Sejul Gokal arbetar som senior teknisk strateg på Bloomberg baserad i London. Han är för närvarande ansvarig för att publicera strategier som är riktade mot institutionella kunder. Sejul konsulteras ofta av institutionella traders och portföljförvaltare med handelsidéer, riskhantering och analys.

Hans breda räckvidd gör det möjligt för honom att ta en cross-asset-strategi när han identifierar handelsmöjligheter, viket är ett unikt inslag i analyserna. Sejul dyker ofta upp i Bloomberg TV och hans analyser publiceras i Bloomberg terminalen.

Ej medlem?

Endast medlemmar kan anmäla sig till eventet. Vid intresse av medlemskap kan gästdeltagande erbjudas i mån av plats. Skicka i så fall en intresseanmälan.

INTRESSEANMÄLAN TILL STAF