Varmt välkommen till årets första STAF-möte. Denna kväll har vi äran att gästas av Ron William.

Ron arbetar som marknadsstrateg, utbildare och trader med nästan 20 års erfarenhet. Han tar fram makro-, och teknisk analys, samt tradingstrategier till större institutioner. Ron specialiserar sig inom semi- diskretionär analys med fokus på cykler och olika typer av timingmodeller.

Ron arbetar och föreläser även om tradingpsykologi och mindfulness på Intensichi. Fokus på metoder för att få hjärnan arbeta mer optimalt. Men det primära arbetet är på analysfirman RWA som fått internationellt erkännande 2018, 2016, 2014 och 2013 som finalist i ”Best Specialist Research/& FX” och ”Best Technical Analyst of the year” 2013.

Tidigare har Ron arbetat på ECU Group som senior Tactical & Market Timing Strategis och på Bloomberg som senior TA Specialist. Ron är medlem i IFTA:s styrelse och ordförande i STAF:s motsvarighet i Schweiz.

Under kvällen kommer Ron gå igenom sin Global Investment Outlook 2019 baserad på teknisk analys, cykler och beteendepsykologi. En top down-analys fokuserad på aktier, obligationer, FX och råvaror. Hur ska vi positionera oss inför den globala rotationen som förväntas pågå fram till 2020?