Det var många år sedan vi hade en föreläsning om Gann på STAF och därför har vi bjudit in en av våra medlemmar att föreläsa om ämnet, nämligen Ingemar Fernström.

Ingemar Fernström handlar för egen räkning och har sysslat med teknisk analys i ca 20 år. Han har varit medlem i STAF sedan 2007, och har tidigare föreläst om automatiserad handel på STAF.

Ingemar kommer att tala om de universella vibrationer som ständigt påverkar livet på jorden och hur dessa harmoniska mönster kan användas vid forecasting av tid och pris på finansmarknaden. Denna kunskap fanns redan för ca 2000 år sedan men har legat dold i religiösa skrifter fram till 1927 då WD Gann på ett omständigt och kryptiskt sätt presenterade den i sin bok The Tunnel Thru the Air.

Under kvällen kommer Ingemar att redogöra för hur han anpassat metoden och hur han själv använder delar av den i sin handel i EURUSD.

Datum: 20 november
Föreläsare: Ingemar Fernström
Plats: Konstnärshuset, Smålandsgatan 7
Klädsel: Slips och kavaj
Anmälan: Senast 19 november via Eventbrite (länk endan)

Kvällens agenda:

18.00-18.15: Mingel Konstnärshuset
18.15-18.45: Årsmöte
18.45-19.45: Föreläsning
20.00: Gemensam middag på KB

Ej medlem?

Endast medlemmar kan anmäla sig till eventet. Vid intresse av medlemskap kan gästdeltagande erbjudas i mån av plats. Skicka i så fall en intresseanmälan.

INTRESSEANMÄLAN TILL STAF